Top

Aden Cosmetics

58 / 100

Het is weekend, en dat betekent maar een ding : Uitbundig feesten met de meiden. Tijd voor een outfit change. Een gebloemde jurk,zonnebril en sandalen zijn de perfect match voor de evenement. En niet te vergeten uw make up. U besluit voor een simpele look te gaan door wat lijntjes te trekken met een oogpotlood en wat mascara toe te voegen aan uw wimpers. Perfect.

Na de evenement besluit u zich weer om te kleden voor de huisfeestjes. Een bloedrode korte party dress zal een ieder doen bewonderen. Met een bijpassende handtas en hoge hakken ziet u er al aantrekkelijk uit. Alleen uw make up nog voor een complete look. Dit keer besluit voor een “ smokey cat eye” look te gaan door middel van slechts alleen uw oogpotlood. Nu bent u klaar om te gaan.

Niet altijd zit het geluk met ons, want juist op deze specifieke avond besluit het onweer los te breken. Los van dat heeft u ook helemaal geen paraplu bij zich. En u bent nog niet eens uit de auto gestapt. Wat een rotweer! Wat een pech avond! En toch waagt u een kans om uit de auto te rennen. Door de regen is uw hele oogpotlood gaan doorlopen. Kort daarna nadat u uw makeup weer hebt gefixed ,begint uw oogpotlood weer door te lopen door de hitte van het feestje. Kan de avond niet erger? Bestaat er geen betere oogpotlood dat deze situatie kan eindigen? Alsof uw noodkreet werd aanhoord komt er een dame naar toe en biedt u glimlachend een enveloppe met een oogpotlood erin waarop stond :”Aden Cosmetics Waterproof Oogpotlood”

Wat is Aden Cosmetics Waterproof Oogpotlood?

Aden Cosmetics Waterpoof Oogpotlood is een van de beste waterproof oogpotloden op de markt. Door de fijne en zachte textuur glijdt het gemakkelijk en perfect langs uw wimperlijn. De verschillende kleuren zorgen ervoor dat uw ogen er aantrekkelijker uit zien. Het oogpotlood is waterproof waardoor het niet vervaagt en doorloopt door het water en de hitte. Het is dermatologisch getest en ook wel vegan en parabenen vrij. Het is een must have in uw make up tasje.

Over dit oogpotlood :

-Het is waterproof

-Blijft langdurig zitten

-Geeft een prachtige kleur

-Vegan en parabenen vrij

-Dermatologisch getest

Een paar tips voor het aanbrengen van het oogpotlood

-“ Cat Eyes” doe je door een fraai lijntje bij uw wimperaanzet te tekenen

-Voor een meer subtiele look kunt het oogpotlood onder uw ogen aanbrengen

-Voor een dramatische look kunt u uw hele oog omringen met het oogpotlood

Post a Comment

v

At vero eos et accusamus et iusto odio dignissimos qui blanditiis praesentium voluptatum.
You don't have permission to register

Reset Password