Top

Aden Cosmetics

64 / 100

Misschien heef u de naam BB cream wel eens gezien, maar weet u niet helemaal zeker wat het betekent. BB cream is het beste te omschrijven als een alles-in-één crème. U gebruikt het om oneffenheden in uw huid te maskeren, maar tegelijkertijd werkt het ook als een kalmerende en voedende crème voor uw huid. De afkorting BB cream staat voor ‘Blemish Balm’, dus letterlijk vertaald een balsem voor oneffenheden.

Wat is goede BB cream?

Een goede BB cream zorg er voor dat oneffenheden in uw huid gemaskeerd worden. Denk hierbij bijvoorbeeld aan fijne lijntjes, pigmentvlekjes en puistjes. Ook bevat een BB cream altijd een moisturizer. Een moisturizer voorkomt uitdroging en beschermt uw huid tegen invloeden van buitenaf. De BB cream van Aden bevat vitamine C & E, Palm Kernel Butter, Jojoba, Mimosa en zonnebloem-extracten. Al deze stoffen zijn bevorderlijk voor de gezondheid van uw huid en zorgen voor een prachtige stralende teint.

Aanbrengen BB cream

Om een BB cream aan te brengen heeft u geen kwasten of borstels nodig. U kan hiervoor simpelweg uw vingers gebruiken voor een perfect resultaat. De BB cream van Aden kunt u net zo uitsmeren als u een dagcrème zou aanbrengen: De BB cream geeft geen randen of vlekken. U doet een beetje BB cream op de rug van uw hand en kan het dan met uw vingers over uw gezicht verdelen. Het resultaat is een gehydrateerde huid met een stralende en egale look.

Voordelen van goede BB cream

Het gebruik van een BB cream heeft enkel voordelen voor uw huid. Vanwege de lichte formule verstopt het uw poriën niet en geeft het een natuurlijke, gezonde glans aan uw huid. BB cream van Aden maskeert oneffenheden op uw huid en verzorgt uw huid tegelijkertijd. Wanneer u de BB cream van Aden gebruikt heeft u geen dagcrème meer nodig. De toegevoegde extracten zullen uw huid kalmeren en zorgen de natuurlijke balans van uw huid goed te houden. De BB cream van Aden is altijd dermatologisch getest en parabenenvrij. Een mooie bijkomstigheid van de BB cream van Aden is dat deze ook nog eens een vegetarische formule heeft.

Post a Comment

v

At vero eos et accusamus et iusto odio dignissimos qui blanditiis praesentium voluptatum.
You don't have permission to register

Reset Password