Top

Aden Cosmetics

64 / 100

e kijken naar oogschaduw als een leuke toevoeging van je look, maar een goed palet is veel meer dan dat. Je kan je ogen groter, kleiner, opvallender en minder opvallend laten lijken. En dat allemaal met een paar simpele kleuren. Wil je een facelift effect? Gebruik oogschaduw. Wil je jouw mooie groene ogen de eyecatcher maken van jouw look? Gebruik oogschaduw! Maar welk palet werkt dan het beste bij welke oogkleur?

Blauwe ogen

Voor mensen met blauwe ogen raad ik een oogschaduw palet aan met koperkleurige tinten. Bruin, donker roze en zelfs zwart zijn perfecte kleuren om de mooie blauwe kleur van jouw ogen helemaal naar boven te brengen. Ga voor smokey eyes door van licht naar donker te werken, met een diepzwarte rand onder jouw ogen laat je alles samen brengen tot een intense en krachtige look. Wil je het iets minder intense hebben, dan kan je dit natuurlijk weglaten. Ook kan je voor een simpele lichtroze oogschaduw gaan, met eventueel een subtiele glitter schaduw in het binnenste hoekje van het oog.

Bruine ogen

Als je bruine ogen hebt, zou je als het om oogschaduw gaat het aller gelukkigst moeten zijn. Bruine ogen zijn namelijk perfect te combineren met elke kleur van elk palet. Mijn tip voor de mensen met bruine ogen zou zijn om voornamelijk naar de huidskleur te gaan kijken. Heb jij een donkere huidskleur? Dan zou ik gaan voor een smokey Eye met een felle kleur aan de binnenkant, wat maakt dat jouw ogen groter en dus opvallender zullen laten lijken. Heb jij een lichte huidskleur, ga dan voor een donkere oogschaduw, aardkleuren als donkergroen, bruin, en zwart zullen jou het beste staan.

Groene ogen

één woord, blauw! Voor mensen met groene ogen is een palet met blauwe tinten een echte musthave. Met voorkeur een royale kleur blauw maakt dat de kleur groen een stuk lichter lijkt, waardoor jouw ogen er helemaal uit zullen springen. Is blauw niet helemaal jouw kleur? Ga dan voor Oranje tinten, rood of zelfs paars. Ondanks dat deze warme kleuren het compleet tegenovergestelde is als koude blauw, zorgt het ook voor een geweldig effect. Jouw groene kleur zal namelijk verrijken en erg intens overkomen. Daar kan niemand zijn ogen vanaf houden!

Post a Comment

v

At vero eos et accusamus et iusto odio dignissimos qui blanditiis praesentium voluptatum.
You don't have permission to register

Reset Password