Top

Gezichtscreme droge huid

Gebruik gezichtscreme droge huid voor voldoende hydratatie

Kent u iemand die welk seizoen dan ook altijd een gave stralende gehydrateerde huid heeft? Waarschijnlijk niet, u zult eerder het geluk hebben met een lot uit de loterij dan iemand tegenkomen die nog nooit een droge huid heeft gehad. Een droge huid heeft namelijk iedereen last van.

Helaas voor ons vrouwen is het gezicht meestal de overduidelijke plek waarbij het uiterlijk direct het gevoel van een droge huid opmerkt. Wanneer uw gezichtshuid zichtbare symptomen van een droge huid krijgt, is dat vaak lastiger en vervelender dan bij andere plekken op het lichaam.

Toch is de oplossing binnen handbereik en kunt u die droge plekken op het gezicht weer zo glad maken als babybilletjes. Met de huidverzorgende producten van Aden Cosmetics zult u uw gezichtshuid de volledige verzorging en hydratatie geven die het nodig heeft.

Een droog gezicht of uitgedroogd?

Het komt misschien over als pure haarkloverij, maar er zit toch een enorm verschil tussen een droge of een vochtarme huid. Misschien heeft u er nooit zo over nagedacht? Geeft helemaal niet dat hebben wij van Aden cosmetics al voor u gedaan. Het hebben van een droge huid betekent eigenlijk dat u van nature niet genoeg oliën aanmaakt of aanvult. Nu denkt u misschien, een te vette huid is dat geen slechte zaak?

Vaak wordt dat wel gedacht, maar de werkelijkheid ligt anders. Een lichaam maakt van nature een vettige substantie aan dat we kennen als talg, dit helpt de huid te beschermen, te hydrateren en om vocht bij de buitenste lagen van de huid vast te houden. Ondanks een te vette huid kan leiden tot puistjes of acne, heeft u wel een bepaalde hoeveelheid nodig om er stralend en gehydrateerd uit te zien.

Wanneer merkt u dat uw gezichtshuid is uitgedroogd, in plaats van gewoon droog? Als u van nature te weinig talg aanmaakt, zal de huid gedehydrateerd zijn en zal daardoor zijn glans verliezen. Uw gezicht kan er dof en bleek uit komen te zien, wat kan duiden op uitdroging ervan.

Gezichtscreme droge huid als extra bescherming

Een te droge gezichtshuid kan ook aan de omgeving liggen. Door weer en wind op de fiets door het drukke verkeer, zult u merken dat de huid aan allerlei elementen wordt blootgesteld. Hetzelfde geldt wanneer het klimaat heet en droog is. U zult dan extra aandacht moeten besteden om de gezichtshuid gehydrateerd te houden.

Een andere oorzaak is veroudering. De huid produceert van nature dan minder vettigheid en heeft dan een goede aanvulling nodig. Het hebben van een bepaalde levensstijl kan ook een droge gezichtshuid als gevolg hebben. Probeer daarom altijd het volgende te beperken, namelijk:

  • Roken
  • Overmatig alcohol gebruik
  • Te veel gebruik maken van de zonnebank
  • Vermijd te lang en veel direct zonlicht

Hoe een droge gezichtshuid te voorkomen?

Er zijn diverse crèmes en zalven die zeggen dat ze de huid hydrateren, maar wanneer u wel degelijk resultaat wenst, hoeft u niet verder te zoeken. Wij hebben precies de gezichtscreme droge huid die u nodig heeft om uw gezicht te laten stralen.

Aden_BB_Cream bevat een professionele formule die niet alleen de droge huid hersteld, maar ook rimpeltjes en fijne lijntjes doet verdwijnen. Deze crème bevat geen parabenen en is dus vrij van giftige toevoegingen. Wilt u de maximale aanvulling dat zorgt voor verjonging en zichtbare rimpelvermindering bestel dan vandaag nog.

v

At vero eos et accusamus et iusto odio dignissimos qui blanditiis praesentium voluptatum.
You don't have permission to register

Reset Password