Top

Aden Cosmetics

62 / 100

Het beste oogpotlood De meeste vrouwen gaan de deur niet uit zonder mooi omlijnde ogen. Begrijpelijk, want omlijnde ogen laten de ogen spreken en zorgen er voor dat u overal de show zal stelen! Of u nou een dun, fijn, grof of dik lijntje om uw ogen wil, u heeft een goed oogpotlood nodig voor een perfect resultaat.

 

Wat is een goed oogpotlood?

Met een goed oogpotlood kunt u snel, gemakkelijk en veilig een lijntje rondom uw ogen aanbrengen. Het is dan natuurlijk van belang dat u het beste oogpotlood koopt, welke perfect aan uw wensen voldoet. Toch zijn er een aantal kwaliteiten die ieder oogpotlood nodig heeft. Zo is het van belang dat een oogpotlood zacht is, een goed pigment heeft én in staat is om een strakke lijn te trekken.

 

Soorten oogpotlood

Belangrijk bij de keuze voor het beste oogpotlood is natuurlijk hoe u het wil gaan gebruiken. Iedere soort oogpotlood heeft zijn eigen textuur, manier van aanbrengen en effect. Zo kunt u kiezen voor een kohlpotlood op poederbasis. Dit geeft een minder intens effect en is een goede keuze voor bijvoorbeeld een smokey eye. Een variant die erg gemakkelijk is om aan te brengen is oogpotlood op crème- of gelbasis. Deze geven een intense kleur en zijn héél precies aan te brengen. Het meest intense effect krijgt u van een vloeibaar oogpotlood, ook wel eyeliner genoemd. Deze hebben vaak een vilten kwastje, waardoor u ook eyeliner heel precies kan aanbrengen. De punt van de eyeliner kan variëren van heel dun tot heel dik. Ook hier is de keuze die u maakt afhankelijk van het beoogde effect.

 

Gebruik oogpotlood

Er zijn verschillende manieren om het oogpotlood te gebruiken. De meest gebruikelijke is om het oogpotlood boven het oog te gebruiken. U werkt hierbij vanuit de binnenste naar de buitenste ooghoek en blijft zo dicht mogelijk bij de wimperrand. Deze methode zorgt ervoor dat uw wimpers voller lijken, en uw ogen groter. U kunt er ook voor kiezen om oogpotlood aan te brengen onder uw ogen. Om uw ogen groter te doen lijken begint u dan ongeveer in het midden van uw pupil en werkt u naar de buitenste ooghoek. Ook het gebruik van oogpotlood op de waterlijn komt veel voor. Verder kunt u natuurlijk uw creativiteit de vrije loop laten en bijvoorbeeld voor een cat eye gaan.

Wij wensen u veel plezier in u zoektocht naar het beste oogpotlood!

 

Post a Comment

v

At vero eos et accusamus et iusto odio dignissimos qui blanditiis praesentium voluptatum.
You don't have permission to register

Reset Password